Volg je droom!


januari 13, 2019    Carola van der Heijden    Soms maak ik uitstapjes en neem ik opdrachten met een meer maatschappelijke dan kunstcontext aan. Zo ook het voortraject begeleiden van de spannende crownfundingactie voor de Haagse stichting Stadslink.

Lees meer


De bloemen van Bloomon


januari 7, 2018    Carola van der Heijden    Het is goed om af en toe naar best practices uit andere disciplines te kijken. Als verjaardagsgeschenk krijg ik een paar maanden lang boeketten van Bloomon. Petje af hoe dit bedrijf in elkaar steekt en hoe zij de communicatie doen.

Lees meer


Een mooi voorbeeld van sociale media en een kunstmuseum


februari 6, 2016    Carola van der Heijden    Inspiratieblog#5

Gewoon consequent elke dag een stukje kunstgeschiedenis schrijven op de sociale media aan de hand van een kunstwerk. Heel eenvoudig en het werkt gewoon (nog steeds).

Lees meer


communicatie op vrijdag de 13e


december 4, 2015    Carola van der Heijden


En dan zit je ’s avonds na een echte vrijdag-de-dertiende-dag met de ene college te WhatsAppen, met de tweede collega te smsén en met de derde collega te mailen. En dat alles tegelijk….:-)


Meerjarenplan


november 28, 2015    Carola van der Heijden    Het is bijna klaar… het meerjarenplan van de Grafische Werkplaats voor het kunstenplan gemeente Den Haag! Half jaar werken, heel veel overleggen en uren sleutelen aan de tekst, alleen en samen met het bestuur, feedback vragen aan beheerders en gebruikers…

Nu nog de laatste loodjes en jaha..! we maken het ons niet gemakkelijk. Ik vind namelijk dat dit plan wel de uitstraling moet hebben van de waarde van de werkplaats, dus niet zo maar het plan kopieren. Nee we drukken het op onze risograaf en daarna zeefdrukken we de omslag. Dinsdag ga ik het in achtvoud aanleveren. Dank aan allen die aan het plan hebben meegewerkt en daarna ga ik een beetje uitrusten, maar kan ik dat wel?

Lees meer


Flexwerkplek Leiden


november 5, 2015    Carola van der HeijdenNog zo mooie flex werkplek Leiden uitkijkend op het mooie binnenhofje: Bibliotheek Leiden

Lees meer