Festivaltijd!


mei 15, 2018    Carola van der Heijden    Oehoe… het is voor mij echt festivaltijd!
Daar komt ie:

1 FESTIVAL ANALOG PATRONEN
25 mei t/m 16 juni 2018

Het tweejaarlijkse Festival Analog van de Grafische Werkplaats onderzoekt in 2018 het werken met patronen binnen de beeldende en grafische kunsten. Festival Analog Patronen vindt plaats van 25 mei t/m 16 juni. Het bestaat uit een expositie, presentaties, workshops en een participatie-traject rond patronen. De aftrap was een symposium op 6 april met sprekers uit verschillende disciplines. Voor dit festival werkt de werkplaats intensief samen met Escher in Het Paleis. Het programma vind je hier.

Dit filmpje is gemaakt voor een muurkrant van Spuimarkt Den Haag. Het festivaldesign is ontworpen door Dennis Koot en mijn stagiaire Hilal Mutluel heeft in het vaste stramien gewerkt en vervolgens deze animatie gemaakt.

IMG_1309

2 Festival Design Kwartier 1-3 juni

We staan op het Festival Design Kwartier met festival Analog: een pop-up presentatie en een doorlopende workshop.

design kwartier

3 Festival Holaa! 8-10 juni

 

Festival Holaa! is een intiem kleinschalig kunstfestival in Den Haag. Geniet van hedendaagse kunst, ontdek kunst op onverwachte plekken en ga in gesprek met makers, kenners en met elkaar. Alleen of met bijzondere gidsen. Wandelend of fietsend. Veel kunstlocaties zijn het weekend open met extra activiteiten.

Holaa_C-banner-800

Dus op naar Den Haag! zou ik zo zeggen!