Hoofd leeg maken


augustus 6, 2020    Carola van der HeijdenIk maak het beste mijn hoofd leeg door te bewegen.

Lees meer


Stemmen voor Portiekkunst


februari 28, 2020    Carola van der Heijden    Afgelopen week stemden we op het schoolplein van College St Paul in de camper van BuurtBakkie met scholieren, docenten en buurtbewoners.

Lees meer


Fair Practise Code


oktober 25, 2019    Carola van der Heijden    Niemand in het culturele veld kan meer om de Fair Practise Code heen.

Lees meer


Verborgen parels: de kleine theaters om de hoek


december 12, 2017    Carola van der Heijden    Citymarketing is hot en veel gemeenten willen lekker scoren met een nieuw mooi groot theater. Veel interessanter vind ik de kleine theatertjes, de verborgen pareltjes.

Lees meer


Cultuurvlinder verhuist naar Den Haag


maart 4, 2017    Carola van der HeijdenCultuurvlinder is 15 kilometer verschoven en is nu gevestigd in Den Haag. Meer stedelijk, maar toch een fijne groene omgeving!


Veel inspiratie voor 2017


januari 5, 2017    Carola van der Heijden    Een goed en gezond 2017!

Lees meer


Dansvoorstelling LVMEN


september 15, 2016    Carola van der Heijden    C-scope vroeg me om de publiciteit te doen voor de voorstelling LVMEN. Fijn om weer iets met dans, theater en met fotografie te doen. De doorloop maakt nieuwsgierig naar de premiere, vrijdag 16 september in Korzo.

Lees meer


Mindfullness, ezelspaadjes en mooie muurtjes


juli 31, 2016    Carola van der HeijdenAfegelopen weken weinig kunst gezien, maar des te meer veel natuurschoons: spectaculaire ezelspaadjes, mindfullness in het water, authentieke muurtjes, mooie bloemen en vergezichten.

Lees meer


Van kaal terrein naar stadsakker


juli 3, 2016    Carola van der Heijden    Verreweg mijn meeste opdrachten liggen in de kunst- en cultuurwereld, maar ik heb ook een groene! Ik verzorg al weer 1,5 jaar de externe pr van Stichting Groenkracht in Delft.

Lees meer