Expositie LETTTERS in de Bibliotheek Den Haag


augustus 12, 2022    Carola van der Heijden    De mooie expositie LETTTERS die ik voor de Grafische Werkplaats ontwikkelde, is nu in de Centrale Bibliotheek Den Haag te zien.

De Centrale Bibliotheek en Grafische Werkplaats presenteren deze zomer de tentoonstelling LETTTERS, met werk van: Annesas Appel, Qasim Arif, Studio Eyal & Myrthe, Saber Javanmard, Saïd Kinos en Dennis Koot.

LETTTERS is een kunstproject waarin het plezier met letters voorop staat. In dit project staan we bewust stil bij wat een letter is – de vorm van een letter, het letterbeeld – waarbij analoge en digitale versies geen tegenpolen zijn, maar elkaar juist versterken. De groep professionele makers onderzoekt de hedendaagse vorm en beeldtaal van letters en welk resultaat dit kan opleveren in de grafische technieken.

LETTTERS is een samenwerking van de Centrale Bibliotheek Den Haag en de Grafische Werkplaats en wordt mede mogelijk gemaakt door Prins Bernhard Cultuurfonds Zuid Holland en Geld voor je Kunst van Cultuurschakel.