Referenties

Wat zeggen anderen over Cultuurvlinder?

“Ben je op zoek naar een culturele communicatie verbinder die een brede kijk op kunst en cultuur heeft, enthousiasmeert en staat voor een praktische aanpak? Dan raad ik je Cultuurvlinder Carola van harte aan. In het Delftse project Gebruik de Lege Ruimte heb ik in 2013 en 2014 met veel plezier met haar samengewerkt”
(Marjan van Gerwen, projectleider Gebruik de Lege Ruimte) 

***

“Ik heb Carola leren kennen als hardwerkende, inspirerende en toegewijde marketing kracht. Zij heeft gewerkt voor het crowdfundingsproject van de Theaterencyclopedie en dat is mede dankzij haar tot en succes geworden. Met een super klein budget maar met haar ervaring en netwerk heeft ze gezorgd dat we op zoveel mogelijk plekken bekend werden. “
(Hans van Keulen, conservator Bijzondere Collecties, Universiteit van Amsterdam)

***

“Carola heeft achter de schermen veel bijgedragen aan de pr en fondsenwerving voor de Dronkemansopera, een muziektheatervoorstelling van het Haarlemse gezelschap Theater Kwezel, waarvoor ik het libretto schreef. Mede dankzij Carola’s inzet hebben we veel onvermoede fondsen kunnen aanboren. Daarnaast hebben we tijdens de voorbereidingen ook erg veel lol met elkaar gehad.”
(Jan-Willen Reitsma, vertaler, schrijver en muzikant)

***

“Carola schrijft interessante nieuwsbrieven, waarin ze persoonlijke ervaringen op een soepele en natuurlijke manier combineert met relevante informatie voor haar doelgroep. Een mooie combinatie van zinvol en aangenaam.” (Carola Kruijswijk, Leefgetijden Ritueelbegeleiding)

***

“Nogmaals je hebt een zeer inspirerende lezing/workshop gegeven, waar we als koor mee uit de voeten kunnen. Dank hiervoor.”
(workshop sociale media voor toonkunstkoren, Liesbeth van der Vegt, penningmeester TKKH)

***

“Een van de sterke punten van Cultuurvlinder is het evalueren van projecten en punten op een heldere manier benoemen en ook je netwerk aanspreken waar dat nodig is. Door je jaren van werken in de cultuurwerk heb je een groot netwerk waaruit je de juiste persoon kan selecteren.”
(Geert van der Velden, artistiek leider van Fields of Wonder)

***

“Carola was echt geweldig. Ze kon prachtig afstemmen op de kinderen. De kinderen hebben een goede tijd gehad. Ik wil je bedanken dat je voor deze jonge kinderen het mogelijk maakt om op deze gevoelige leeftijd oog voor cultuur te ontwikkelen.”
(school te gast in de Lakenhal)