Stapelaar


maart 31, 2015    Carola van der Heijden    Ik loop met tv kijken altijd achter, maar vanochtend toch nog even de aflevering van Tegenlicht Werk van Morgen bekeken. Ben ik zelf zo flexibele skill?

Ik kan me wel herkennen als een stapelaar van werken: ik run een toko (de Grafische Werkplaats), ik doe her en der marketing- en communicatieopdrachten, geef rondleidingen aan kids en scholieren in een museum en oja kook ook nog af en toe voor Thuisafgehaald. Dus een beetje zoals de filosofe die in de aflevering aanbod komt. En dat dit de toekomst is, zie ik al steeds meer om me heen. Maar niet iedereen kan zo werken, zo zigzaggend, slingerend en toch met focus. Zelf vind ik de afwisseling van thuis werken met op locatie werken of in een netwerkomgeving top. Heerlijk vind ik dat!

Ik vermoed dat deze hybride manier van werken wel mij het beste ligt: het houdt mij scherp en blijf vooral met een open mind kijken en probeer zo in te spelen op ontwikkelingen en trends. Door deze manier van werken neem je verschillende rollen aan soms als projectleider, soms als radertje in een groter geheel. Je werkt zo echt in verschillende netwerken en links en rechtsom probeer ik die netwerken met elkaar te verbinden. Meer informatie lees je hierover op de website werkeninnetwerken.

Mijn motto van mijn bedrijfje is ook niets voor niets “verbindt mensen met cultuur“. En verbinden, een verbinder zijn -olalala- dat is een hele trend aan het worden en zo ben ik helemaal hip! Jaja!