Nieuwe workshops


augustus 5, 2014    Carola van der Heijden    


In het najaar geef ik twee verschillende workshops:

Workshop sociale media
Strategisch inzetten van de sociale media

Voor een organisatie of je eigen bedrijf vind je dat je iets meer met sociale media moet doen, maar je weet eigenlijk niet hoe je dit moet aanpakken, want zoveel tijd heb je niet. Of werk je er nu wel mee, maar levert dit onvoldoende op en wil je er graag meer mee doen?

In deze workshop met praktische voorbeelden, leer je hoe je strategisch je sociale media aan kan pakken, waar je op moet letten en wat de mogelijkheden zijn en dit natuurlijk zonder extra geld uit te geven.

Locatie: Grafische Werkplaats
Prinsegracht 16, Den Haag
Data: maandag 3 nov. of 8 dec.: 19.00-21.00 uur
Prijs: € 50,- excl. btw/ voor win-abonnementhouders gratis
www.werkeninnetwerken.nl

Inspiratieworkshop

Inspiratie workshop (vernieuwd!)
Zonder inspiratie geen passie en geen creativiteit!
M
aar soms raak je even je inspiratiebronnen in de waan van de dag kwijt en vergeet je er tijd voor te nemen. Tijd om stil te staan bij jouw inspiratiebronnen.

Waardoor word jij geïnspireerd? Waar haal jij je inspiratie vandaan? Hoe zorg je dat je je inspiratie behoudt in de waan van de dag? Deel je inspiratiebronnen met anderen.
Tijdens een actieve workshop op een inspirerende plek komen al deze vragen aan bod. Vervolgens gaan we hiermee aan de slag en maken we een co-creatie in de vorm van een miniboekje waar jij jouw inspiratietips doorgeeft aan de ander.

De workshop wordt gegeven in de Grafische Werkplaats Den Haag, hartje centrum van Den Haag. Het inspiratieboekje maken we gezamenlijk met hulp van de risograaf, een oude stencilmachine. En wees niet bang, je hoeft hiervoor niet te kunnen tekenen. Wel is het handig om van tevoren al te bedenken wat jouw inspiratiebronnen zijn.

Locatie: Grafische Werkplaats
Prinsegracht 16, Den Haag
Data: maandag 13 okt.: 19.00-21.00 uur
Prijs: € 50,- excl. btw voor twee personen/ voor win-abonnementhouders gratis
www.werkeninnetwerken.nl