Het Oppimp Atelier gaat naar Zuid West


augustus 11, 2023    Carola van der Heijden    Vanaf 10 september is Het Oppimp Atelier zes weken lang te zien op Het Zicht 78 met een open atelier, workshops en exposities.

In het Oppimp Atelier van Stichting Cultuurgebaar kun je je eigen kleding oppimpen onder begeleiding van een Haagse kunstenaar zonder dat er een naaimachine aan te pas komt. Door iets op je kleding te naaien, te stempelen of te borduren, maak je je eigen T-shirt, broek of jurk leuker. Hierdoor wordt je kleding persoonlijker en gooi je het hopelijk minder gauw weg. Samen zorgen we voor een duurzame wereld!

Expositie

Kom een kijkje nemen in het Oppimp Atelier en bekijk de expositie van de deelnemende Haagse kunstenaars. Er zijn ook diverse mini-exposities in de wijk. Deelnemende kunstenaars: Sonja van der Burg, Marianne Aulman, NNNN-Mods (John Fanning), Laura Snijders, Lula Valletta, Ilse Versluijs en refunc (Denis Oudendijk).

Het Oppimp Atelier is een initiatief van stichting Cultuurgebaar en Cultuurvlinder en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Den Haag, Staedion en deelnemende partners.

Lees meer over Het Oppimp Atelier

Informatie
Locatie: Het Zicht 78, 2543 AN, Den Haag
Open: Do: 14.30-17.30 u. / Vr: 19.00-21.30 u./ Zo: 14.00-17.00 u.