Inspiratieworkshop


maart 14, 2014    Carola van der Heijden    Zonder inspiratie geen passie en geen creativiteit!
Maar soms raak je even je inspiratiebronnen in de waan van de dag kwijt en vergeet je je er tijd voor te nemen. Tijd om stil te staan bij jouw inspiratiebronnen.

Als Smaakmaker organiseer ik binnenkort nu een workshop hierover:
Waardoor word jij geïnspireerd? Waar haal jij je inspiratie vandaan? Hoe zorg je dat je je inspiratie behoudt in de waan van de dag? Deel je inspiratiebronnen met anderen.

Tijdens een korte en actieve workshop op een inspirerende plek komen al deze vragen aan bod. Vervolgens gaan we hiermee aan de slag en maken we een co-creatie in de vorm van een miniboekje waar jij jouw inspiratietips doorgeeft aan de ander.

Grafische Werkplaats Den Haag

Grafische Werkplaats Den Haag

De workshop geef ik op maandag 14 april (18-20.30 uur) in de Grafische Werkplaats Den Haag in hartje centrum van Den Haag. Het inspiratieboekje maken we gezamenlijk met hulp van de risograaf, een oude stencilmachine. Het boekje krijg je natuurlijk mee naar huis. En wees niet bang je hoeft hiervoor niet te kunnen tekenen.
Nieuwsgierig hoe de riso werkt? Bekijk hier het filmpje:

Inspiratieworkshop 14 april 18-20.30 uur
(de workshop is ook op 19 mei)
Voor smaakmakers: gratis
Voor anderen: 50,- excl. btw
Locatie: Grafische Werkplaats, Den Haag, Prinsegracht 16
Aanmelden

Heb je interesse hiervoor en ontvang je mijn nieuwsbrief? email dan even naar carola@cultuurvlinder.nl en dan krijg je een speciale uitnodiging.
smaakmaker
Smaakmakersabonnement is een een initiatief van Winrecept, werken in netwerken.