Het Oppimp Atelier

Het Oppimp Atelier van stichting Cultuurgebaar
Maak van je kleding een kunstwerk!

Upcycling, workshops, expositie

In het Oppimp Atelier kun je je eigen kleding oppimpen onder begeleiding van een Haagse kunstenaar zonder dat er een naaimachine aan te pas komt. Door iets op je kleding te naaien wat je dierbaar is, iets erop te stempelen of te naaien, maak je je eigen T-shirt, broek of jurk leuker. Hierdoor wordt je kleding persoonlijker en gooi je het hopelijk minder gauw weg. Samen zorgen we voor een duurzame wereld! We werken met verschillende naai- en printtechnieken, van folie, borduren tot zeefdruk. De docenten begeleiden je hier graag bij!

Mariahoeve

In 2022 stond het Oppimp Atelier voor het eerst met een recycled atelier, exposities, workshops en een scholierenprogramma zes weken in een ruimte van Middin in Mariahoeve. Lees meer hierover. In Mariahoeve gaat het Oppimp Atelier in 2023 verder met verschillende workshops binnen en buiten.

Naar Den Haag Zuid West

Vanaf 10 september 2023 is het gehele Oppimp Atelier zes weken lang op Het Zicht, In Den Haag Zuid West met exposities, workshops, ontmoetingen en voorproefjes! Meer hierover lees je hoer of op de website van Stichting Cultuurgebaar. 

Volg het atelier ook op Facebook en Instagram

Voor meer informatie, kijk op www.cultuurgebaar.nl