Mijn goede voornemen in 2016: inspiratieblog!


januari 3, 2016    Carola van der Heijden    Cultuurvlinder wenst je een inspiratierijk en gezond 2016 toe!

Ik wil niet dunner worden, niet meer gaan sporten of minder drank verorberen in 2016….Nee, ik heb een ander goed voornemen: ik start met een inspiratieblog!

Elke zondagavond publiceer ik hier een inspiratieblog met korte items over trends, inspirerende lees- of kijktips binnen kunst, cultuur en marketing. Meestal van mijn hand, maar ik nodig regelmatig een gastblogger hiervoor uit.

Pinterest
Ik heb ook hiervoor een Pinterest-inspiratiebord gemaakt, waar ik de mooiste inspiratie-foto’s, animaties, filmpjes verzamel. Ik heb al een bord aangemaakt en wat voorbeelden verzameld.

Nieuwsbrieven
Natuurlijk blijf ik mijn maandelijkse nieuwsbrief sturen met tips over marketing, communicatie binnen kunst en cultuur. Mijn oude nieuwsbrieven kun je hier terugvinden. Ik heb ze op thema gerangschikt. Wil je ook mijn nieuwsbrief ontvangen? Geef je dan hier op (rechtsonder).

Waar ga je harder van lopen, waar word je blij van? Dat gevoel wil ik meegeven in mijn inspiratie-blogs. Om een idee te krijgen, licht ik alvast een tipje van de sluier op. Welke items kun je binnenkort op mijn blog verwachten?

Een item over Jan Schoonhoven…
Een bijzonder abc van een filosoof…
Sociale media van een nieuw museum…
Over de culturele humuslaag en de stad enz…

Veel plezier alvast in 2016!

Carola van der Heijden