Green 4 Kids in Podium Noord


maart 22, 2022    Carola van der Heijden    Green 4 kids = creatief, theater, natuur en groen! 

Het groen van de bomen, het park om in te spelen, de bloemen om te plukken, kwetterende vogels en klepperende ooievaars… wie houdt er niet van groen?! In Green 4 Kids laten we je kennis maken met wat er nog meer mogelijk is met groen. Beesten van takken maken, schilderen met planten of een theatervoorstelling in de zaal of buiten in het park bekijken. Het kan allemaal bij Green 4 Kids!

Voorstelling + workshops
Elk seizoen -voorjaar, zomer, herfst en winter- is er een editie van Green 4 Kids. In de ochtend zijn er twee gratis workshops, in de middag is er een familievoorstelling met in de foyer een presentatie van de workshops.

Vrijwilligers gezocht! 
We zoeken vrijwilligers voor dit project. Als vrijwilliger bij Green 4 Kids help je niet alleen bij het programma, maar volg je zelf ook twee workshops. Hierdoor leer meer over hoe je zelf creatieve workshops kan begeleiden. Lees meer hierover

Cultuur voor iedereen
Mijn visie over kunst en cultuur in de wijk: “Van cultuur word je een leuker en beter mens! Cultuur is zo breed, het gaat van kunst tot muziek. Cultuur bevordertd zingeving. Als je naar muziek luistert of naar een voorstelling kijkt, dan inspireert dat. Het bevordert je creativiteit en je wordt voor even uit je dagelijkse leven gehaald. Cultuur reflecteert ook op de samenleving. Het is een andere manier om met de dagelijkse dingen om te gaan, waardoor je net even een ander soort inspiratie krijgt. Laat je verrassen!”

Green 4  Kids is een coproductie met Podium Noord.